5 Nisan 2014 Cumartesi

FISKİYE

Şu sıralar ofiste biz :)


Bir bilmecem var sevgili okurlar,
Acaba nedir nedir?
Fıskiye denince akla,
Hemen onun adı gelir: Dora Dora Dora....
Ofiscek keyfimiz yerinde maşallah, herhalde bahardan olsa gerek :)



Bu yazımızda büyük bir özenle tasarlanmış, yüksek kalitede malzemelerden yapılmış ve inşa edilmeye hazır fıskiye modellerini anlatacağız. En güzel kısmı neresi mi? Her biri LED ışıklarla aydınlatılmış ve kullanışlı birkaç özellikte olan fıskiyeler olmaları. Usta eller ve yüksek kalitede üretilmiş her bir parça sayesinde fıskiyelerin inşasını kolaylaştırmakta ve hızlandırmakta. Tabi işin ağır kısmı parçaların fıskiyenin kurulacağı alana taşınması, havuza yerleştirilmesi ve kabloların döşenmesi şüphesiz. Ama siz ne kadar karmaşık yapıda bir fıskiye istemiş olursanız olun hem zamandan hem de paranızdan tasarruf edebilmeniz için elimizden geldiğince kurulumu kolaylaştırıyoruz. E usta eller dedik ne de olsa :)

Işıklı Müzikli Danslı Fıskiye Sistemi


Her bir LED aydınlatması özel bir LED Aydınlatma serimizden seçilmekte olup RGB ışıklarına aktarılır ve böylelikle ayrıca bir kumanda paneline gerek duyulmadan RGB sekansı yaratılmış olur. Elbette ki siz yine de dilerseniz aydınlatmaları RGB kumandasıyla kontrol edebilir renk ayarlamasını yapabilirsiniz. Bir diğer seçenek de tüm fıskiye modellerini standart ve aynı renklerde de sipariş edebilirsiniz. Fıskiye sistemlerini oluşturan parçaların büyük çoğunluğu paslanmaz çelikten imal edilmektedir. Ancak yumuşak kuyu nozulları bronz ve nikelden yapılır. Fıskiyelere can veren pompalar tabiki de paslanmaz çelik ürünlerden üretilmekte ve paslanmaz çelik filtreler içine monte edilmektedir. Fıskiyelerin standart modelleri sualtı pompalarıyla ama dilerseniz kuru tip pompalar istediğinizi de belirtebilirsiniz.

Ve son olarak bir fıskiyeyi mükemmel kılacak bir sürü "aksesuar" bulunmaktadır. Aksesuardan kastımız da şudur efndim; gelişmiş ya da basit bir kontrol paneli, paslanmaz çelik bir bağlantı kutusu veya harika FCU (Fan Coil Unit - Vantilatörlü Konvektör) panelleri gibi...

Tahmin edebileceğiniz gibi sonsuz sayıda fıskiye modeli çıkarılabilecek bir teknoloji ve skala mevcut. Birçok değişken, birçok ürün seçeneği vs vs vs. Siz en iyisi bir fıskiye yaptırmadan önce Dora Fıskiye'yi ziyaret edin :)

1 yorum:

  1. Ay keşke ben de ingilizce öğretmenliği yerine mühendislik falan okusaydım da fıskiyeci olsaydım :)

    YanıtlaSil